Posidonia Festival Activities

 

Posidonia Festival Activities

Posidonia Festival Activities

Les principals activitats durant el Posidonia Festival: Música, Cinema, Visual Arts, Educacional, Conferències, Extra i Turisme Responsable, Eco-Fira.

Posidonia Festival Music

 

Música

Artistes nacionals i internacionals amb la participació de bandes locals. Aperitius musicals en acústic i performances artístiques de carrer.

Posidonia Festival Cinema

Cinema

Documentals de caràcter mediambiental, en col·laboració amb els principals Festivals de Cinema Medi Ambiental Internacionals; projeccions a l’aire lliure en llocs suggestius i d’especial interès mediambiental.

Posidonia Festival visual-arts

Visual Arts

Exposicions fotogràfiques, instal·lacions i residències artístiques amb artistes internacionals, orientades a la sostenibilitat i la conscienciació ambiental i amb un enfocament en la reutilització i el reciclatge creatiu.

Posidonia Festival Educational

Educational

Tallers per a adults i nens dirigits a incrementar la consciència ambiental i entendre la necessitat de canvi cap a un futur sostenible a través d’activitats lúdiques i educatives realitzades i guiades per experts i professionals.

Posidonia Festival Conferences

Conferències

Sèrie de seminaris i conferències a càrrec d’experts nacionals i internacionals sobre els temes del Festival, tractats d’una manera participativa, incloent i propositiva per tal de trobar solucions per a un canvi cap a un futur sostenible.

Posidonia Festival Extra

Extra & Turisme Responsable

Tots aquells esdeveniments independents que, en sinergies amb els temes proposats, es duran a terme durant els dies del Festival. Activitats específiques relacionades amb el mar, el vent, el medi ambient i l’ecologia en totes les seves formes, organitzats en col·laboració amb professionals, operadors i petites empreses locals.

Posidonia Festival Eco-Fair

Eco-Fira

Un atent aparador per a projectes relacionats amb la sostenibilitat i l’ecologia, amb especial atenció als ecosistemes marins. Hi participen ONG, empreses, fundacions, organitzacions institucionals i projectes innovadors, amb la presència de tallers, degustacions i activitats per al públic.

Target Eco-Fira

  • ONG nacionals / internacionals i entitats institucionals relacionats amb el medi ambient
  • Activitats relacionades amb el món del turisme responsable
  • Empreses privades orientades a l’ecologia
  • Associacions locals per a un desenvolupament sostenible
  • Fira Artesanal i de reciclatge creatiu
  • Fira de Consum Responsable i sostenible
  • Activitats organitzades per al públic: tasts, excursions, reunions, presentació de nous productes, conferències, sorpreses culturals

 

Posidonia Festival Eco-Fair