Inici arrow Sobre nosaltres arrow Convocatòria Nou Logo
Convocatòria Nou Logo PDF Imprimir a/e

Manual_Logo_POSIDONIA_it.pdf

Logo for printed media (CYMK-PDF)

Logo for web transparent (RGB-PNG)

Logo for web white (RGB-JPG)

 

Resultats de la Convocatòria per al Nou Logotip

Logotip seleccionat

 logo-campioni-web.jpg

 Adriano Campioni

 

Selecció dels logotips NO selccionats

logo-ventura-web.jpg     Antonio Ventura 

 

posidonia_vima_studio-web.jpg     Vima-studio

   logo-anglieri-web.jpg            Mattia Inghlieri

                 logo-pretto-web.jpg        Nadia Pretto                       

logo-tanara-web.jpg      Sergio Tanara

   
          

Logotip anterior

logo posidonia festival formentera

 

Convocatòria Nou Logo

INTRODUCCIÓ / / PRESENTACIÓ

L'Asociació internacional sense ànim de lucre Posidònia MED NIF: G65756355, que treballa per revertir la tendència a la reducció de la planta submarina de Posidonia oceanica a la Mediterrània i per la preservació dels ecosistemes marins relacionats, presenta aquesta convocatòria de propostes per al seu nou logo.

El logotip ha de representar les temàtiques i activitats relacionades amb la Posidonia oceanica, un element clau en la conservació dels ecosistemes del Mar Mediterrani, i més en general en el desenvolupament ecològic de l'àrea mediterrània.

El logotip escollit serà utilitzat per Posidonia MED. El logotip representarà l'Associació en totes les seves activitats, inclòs el Posidonia Festival, un esdeveniment d'art, medi ambient i desenvolupament sostenible, que serà celebrat per cinquè any consecutiu en localitats de la Mediterrània.

PROMOTORS I OBJECTIUS

Aquesta convocatòria és organitzada per l'asociació internacional sense ànim de lucre Posidònia MED.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és crear un nou logotip per l'Associació per a ser utilitzat en les seves activitats, que es descriuen als webs www.posidoniafestival.com i www.posidoniaproject.org, i realitzar una renovació de la imatge que vol gaudir de la nova participació de les persones i el llançament de noves activitats.

El disseny gràfic ha de representar l'esperit de l'associació en totes les seves accions i esdeveniments, descrites per aquest vídeo del Posidonia Festival 2011 Carloforte:


 
Aquesta convocatòria i els resultats es publiquen a www.posidoniafestival.com
 

CARACTERÍSTIQUES DEL LOGO

El logotip (definit com a logotip i / o pictograma i / o diagrama) s'ha de poder utilitzar en dues formes diferents: independent (només l'element gràfic) i en combinació amb un text, que ha de ser modificable. L'objectiu és tenir una imatge adaptable a diversos textos diferents, per exemple "Posidonia Festival" i "Posidonia MED".

El logotip ha de ser fàcil i immediatament associat amb la planta marina Posidonia oceanica .

Els conceptes clau del logotip:

Posidonia oceanica
• El mar
• La Mediterrània
• Biodiversitat
• Desenvolupament sostenible
• Ecologia
• Les aigües i platges netes
• Tornar a la naturalesa
• Canvi d'hàbits
• Accions concretes
• Aigües i platges netes
• Canvi d'hàbits
• Accions concretes
• Sol
• Oxigen

Valors de l'associació Posidonia MED:

Realisme positiu
Oberta i cooperativa
Proactiva
Sostenible
Directa
Innovadora
Respectuosa
Lúdica
Honesta i transparent
Amb visió de futur
Enfocada
Positiva

El logotip proposat ha de tenir les següents característiques:
• a) distintiu i original
• b) possibilitat de reducció o ampliació, flexibilitat per a aparèixer en positiu i negatiu, color i blanc / negre; ús en vertical i horitzontal, així com en tres dimensions, sense perdre per això el poder comunicatiu;
• c) fàcilment reproduïble, que es pugui utilitzar en els principals mitjans de comunicació i en diferents sectors i productes de marxandatge i materials.

ELEGIBILITAT

El concurs està obert a persones de tot el món residents als països de la Unió per la Mediterrània, especialment a professionals de la il•lustració i del disseny gràfic.

La participació pot ser individual o en grups (màxim 3 participants). En el segon cas, el grup haurà de tenir un nom únic per a tots els seus membres. Una persona no pot participar en més d'un grup. Cada grup o participant individual podrà presentar més d'una proposta.

ÚS DE LES PROPOSTES I LOGO ESCOLLIT

Logotip triat:

El dissenyador del logotip escollit, renuncia a qualsevol tipus de dret d'ús de l'obra enviada que, des del moment que es presenta, serà totalment propietat de l'associació Posidonia MED, que en tindrà tots els drets d'ús exclusiu sense que l'autor/s puguin de cap manera reclamar res al respecte.

Posidonia MED disposarà del logotip sense cap tipus de restricció relacionada amb la publicació, promoció, ús i duplicació: aquests drets s'entenen obtinguts per Posidonia MED de forma perpètua, il•limitada i irrevocable. Cap remuneració addicional o dret econòmic, a més del premi descrit en la present convocatòria, serà concedida a l'autor / s del logotip triat.
 
Posidonia MED, respectant la idea original, podrà fer amb el temps les modificacions que siguin necessàries per permetre l'ús més ampli del logotip.

Logotips no seleccionats:

Posidonia MED es reserva el dret a utilitzar les propostes no seleccionades exclusivament per garantir la bona realització i promoció d'aquest convocatoria, incloent publicació i exposicions.
 

SOL•LICITUD DE PARTICIPACIÓ I AVALUACIÓ

La participació en aquesta convocatòria de propostes és gratuïta. Les propostes s'han de presentar en anglès, espanyol, italià o català.

Cada participant individual i / o grup assegura que la seva proposta és original i creativa i no viola les disposicions legals vigents, en particular cada participant individual i / o en forma associada assegura que la proposta creativa no infringeix cap dret de propietat intel•lectual i / o un altre tipus de dret de terceres parts i que no existeixen drets de tercers que de qualsevol manera limitin o perjudiquin l'ús, exposició i / o publicació.
 
Tot participant exonera Posidonia MED de qualsevol responsabilitat respecte a qualsevol tipus de demanda per part de qualsevol subjecte.

Posidonia MED no es fa responsable de cap tipus de problema, també tècnic, que pugui obstaculitzar la participació en aquest concurs de propostes, ni serà responsable de qualsevol tipus de dany o pèrdua de dades.

L'avaluació de les propostes es durà a terme per una comissió especial formada per membres de l'associació Posidonia MED i professionals convidats entre els partners del Posidonia Festival. El concurs conclourà amb la comunicació del logotip triat en el lloc web www.posidoniafestival.com dentro de un mes a partir de la data límit de presentació d'aquesta convocatòria. L'elecció final de la comissió serà inapel•lable. La Comissió es reserva el dret de deixar deserta l'elecció si les propostes avaluades no compleixen amb els propòsits de la present convocatòria.

La persona o grup autor del logotip triat serà requerit perquè elabori el manual del logotip a posteriori en col•laboració amb Posidonia MED.

Cada proposta ha de ser presentada en diferents formats, amb un breu text explicatiu per separat. S'agrairà també un breu CV o biografia, i alguns exemples concrets d'utilització del logotip (cartes, targetes de visita, etc.)
 
Les propostes han de contenir mínim la versió independent (només gràfica) i la versió amb un text afegit (per exemple "Posidonia Festival" o "Posidonia MED").

Sol•licitud i presentació digital:

Les propostes, amb el formulari de sol•licitud, s'han de presentar en formats diferents per assegurar la seva bona avaluació per la Comissió i el màxim de llibertat per al seu ús futur (editable, en alta definició, en format vectorial i no vectorial, tipografia). Les propostes s'hauran de presentar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o per un mètode equivalent per definir per correu electrònic. El formulari de sol licitud es pode descargar aquí

Sol•licitud i presentació impreses:

Les propostes han de ser enviades a Posidònia MED C / Palau, 4, 1-1, 08002 Barcelona (Espanya), i han d'incloure:
• formulari de sol•licitud signat
• text explicatiu
• una impressió en format A4 en color sobre fons blanc
• un format d'impressió A4 en blanc i negre sobre fons blanc
• eventualment CV i biografia, i exemples d'ús

Les propostes han d'arribar (tant en aplicacions digitals com impreses) abans de les 14:00 del 23 d'abril de 2012, les informacions i el formulari de sol licitud es pode descargar aquí o demanar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la . Els materials enviats no seran retornats.

Posidonia MED informa els participants que totes les dades de caràcter personal, d'acord amb les lleis de privacitat, seran recollides i utilitzades únicament per a la finalitat i la correcta realització de la present convocatòria. Els participants donen el seu consentiment al tractament de dades personals en presentar les propostes. Les dades dels participants podrien ser publicades en les accions relacionades amb la completa i correcta realització de la present convocatòria.

PREMI

Al dissenyador del logotip seleccionat se li atorgarà un viatge gratuït i allotjament per a dues persones en un dels llocs de celebració del Posidonia Festival 2012, per triar entre Carloforte (Sardenya, Itàlia) i Sitges (Catalunya, Espanya), durant els dies de l'esdeveniment amb la possibilitat de gaudir del Festival com staff de l'organització. De forma alternativa, es podrà proporcionar un reemborsament de 500 € per a un reemborsament per a un viatge diferent.

El valor del premi és simbòlic, perquè es considera més significatiu ser el creador/a de la nova imagineria d'aquesta iniciativa independent orientada a l'ecologia, i en particular del nou logotip del principal eco-festival dedicat a la Posidonia oceanica a la Mediterrània.

The value of the award is symbolic because it is considered more meaningful to be the creator of the new imagine of this eco oriented independent initiative and particularly of the new logo of the main eco-festival dedicated to the Posidonia oceanica in the Mediterranean.

El dissenyador del logotip escollit també serà esmentat de forma permanent als webs de Posidonia MED i Posidonia Festival, en el context del manual del logotip.
  

DISPOSICIONS FINALS  

La participació en aquesta convocatòria significa acceptar totes les seves regles sense condicions.

 

 
EnglishSpanishCatalanItalian
Inici
Nova Web Posidonia Festival
Enllaços
Sobre nosaltres
Edicions 2015
Edicions Anteriors
Formentera 2010-2008