Altres Espectacles Imprimir a/e

Altres Espectacles

PROGRAMA

 

DANS

Un espectacle de teatre i circ de carrer de la mà de l’artista argentino-israelià Adrian Schvarztein. Un artista que ha treballat en múltiples àmbits (publicitat, televisió, assessorament de festivals, òpera…) i que en els seus muntatges de carrer busca convertir el públic en el protagonista. Una proposta sorprenent que l’ha fet triomfar en festivals de tot el món.

Adrian Schvarztein dirigeix Kamchatka, un grup de creació artística per al diàleg intercultural que amb el seu espectacle homònim ha merescut el Premi del jurat al Millor Espectacle “International Street theater festival Miramino” 2008.
 
Simbolo Posidonia Festival
 
 

ANTROPOSYNERGIA

La màquina d’Antroposynergia és el centre d’aquest espectacle/instal·lació. El projecte és un concert sobre bases rítmiques pre-gravades (tots els ritmes estan fets amb la veu) que parteix de l’energia elèctrica d’un generador acoplat a la màquina. El generador s’alimenta d’una bicicleta que pedaleja el propi públic, que entra a formar part del show.
Simbolo Posidonia Festival
 
 

RESIDUAL GURUS

La companyia Karam Cia presenta un espectacle itinerant de carrer on cinc personatges fan parodia d’obsessions humanes i quotidianes. A partir d’instruments musicals elaborats amb material reutilitzat (llaunes, bidons, tubs…), la companyia crea un espectacle on els objectes del dia a dia prenen noves dimensions i generen un món sonor especial. Una producció de Xirriquiteula Teatre S.L.

www.xirriquiteula.com

Simbolo Posidonia Festival

 

LA ENANA NARANJA

Col·lectiu d’investigació i creació enfocat a l’art de les titelles (Bilbao). Els seus muntatges teatrals són el fruit de la combinació de text, ninos, música, llum i altres elements plàstics. Al Posidonia Festival 2009 presenten l’espectacle “Loló”.

www.laressistens.com

Simbolo Posidonia Festival
 

PUPPETS REVOLUTION

Un espectacle de la companyia Pupala Circus creat per Thomas Herford i Estel Segui. Intèrprets: Thomas Herford, Estel Segui, Sasha Agranov, Pablo Wayne i Amanda Jayne.

Simbolo Posidonia Festival

 

MARIA STAGNARO

Maria Stagnaro proposa un personalíssim espectacle de cabaret. Què ens deparen els astres? Com ens anirà demà? Trobaré aviat el meu amor? Plourà demà? Descobreix les parts erògenes de tots els signes del zoodíac. Descobreix el teu futur a través de la quiromància, la podologia i l’ortodòncia. Troba totes les respostes a les teves preguntes en el racó Bloody Mary, la teva vident evident.

Simbolo Posidonia Festival
 

CARNIVOROUS ATTACK

Carnivorous Attack és un projecte en constant evolució que es val de de materials de rebuig reciclats. És el que podria arribar a succeir si tot els residus que es generen prenguessin vida i arribessin a devorar l’home. L’objectiu de la instal·lació és clar: conscienciar i mostrar les alternatives de reciclatge existents.

carnivorous-attack.blogspot.com

Simbolo Posidonia Festival

 

ESCOLA DE MÙSICA DE FORMENTERA

Helena Costa, Helena Serrano, Maria del Mar i Cabezuelo, Saul Ferrer. Rita Ferrer, Carlos Escanelles.

Mùsica: M.D. Pujol, E. Köhler, J. Truhlar, F. Carulli

 

logo posidonia festival formentera
 
EnglishSpanishCatalanItalian
Inici
Nova Web Posidonia Festival
Enllaços
Sobre nosaltres
Edicions 2015
Edicions Anteriors
Formentera 2010-2008