Concerts Imprimir a/e

Concerts

PROGRAMA

 

KODJO SENYO

Cantant, guitarrista i compositor nascut a Lome (Togo, Àfrica). Nascut en un ambient profundament tradicional, amb els anys descobreix que el blues i el jazz són una forma diferent de tocar la seva música de sempre. Després d’una trajectòria en diversos grups musicals, s’autoedita el disc “Agoo” l’any 2007


myspace.com/kodjosenyo

Simbolo Posidonia Festival

SARAVACALÉ

Confusión flamenco samba”: així s’autodefineix aquest grup al seu compte de MySpace. I continuen afirmant que Saravacalé sona com “un poco de aquí, um pouco de la!”. Els membres d’aquest eclèctic projecte són Carolina Delleva (veu), Irene Atienza (veu), Lisandro Silva (guitarra), Salva Mejías (percussió), Val Plaza (percussió) i Juan Manuel Moreno (piano).


myspace.com/saravacale

www.saravacale.com

Simbolo Posidonia Festival

 

GASOLINA-MOTOR

Es tracta del nou treball del músic cubà Muñeco (Eldys Isaac Vega). Compta amb la col•laboració de Juanlu “El Canijo” (Calima), Joan Garriga (La Trova Kung Fu), Dani Macaco (Macaco) i membres de la banda Calima, entre altres companys i amics. 

 

Muñeco és compositor, pianista, percussionista i productor. Arriba a Espanya via Menorca, on passa els seus primers anys. A partir del seu trasllat a Barcelona, sorgeixen col•laboracions amb “Ojos de Brujo”, “Amparanoia”, “La Trova Kung Fu”, “Dusminguet”, “Calima”… El seu últim projecte ha consistit a compondre i produir el seu propi disc: “Gasolina-Motor”.


myspace.com/eldysvega
myspace.com/calimacolores
www.calimacolores.com

Simbolo Posidonia Festival

 

SKADDIA

Pizzica (Tarantella) procedent del sud d’Itàlia. Skaddia està liderada per Massimiliano Morabitoi Piero Balsamo. Skaddia neix com un tribut a les melodies tradicionals i cançons de bressol de la seva terra. Denominadas “Altosalento”, les cançons, danses i música reflecteixen les esperances, ànim i perseverança pròpies de la cultura de la seva regió, Apulia.


www.skkadia.com
www.myspace.com/skaddia

 

Simbolo Posidonia Festival
 

MARUJITA

Aquest grup musical va sorgir com a font de diversió entre amics i es va convertir, poc a poc, en un projecte que anava guanyant presència en els escenaris de la seva Barcelona natal. Les seves cançons parlen de coses boniques, de flamenc i, en definitiva, de tot allò que els agrada i els diverteix. 


myspace.com/marujitamusic
www.marujita.org
www.youtube.es/marujitamusic

Simbolo Posidonia Festival

 

AMANDA JAYNE

En el seu compte de MySpace sorprèn al visitant: “Sona com: una caixa de música que és atropellada per un camió”. Amanda Jayne, nascuda a Pennsylvania, va emprendre un viatge  que la va portar per Estats Units, Europa… Fins que va arribar a Barcelona on va emprendre un projecte amb Dumbala Canalla, una banda local de gypsy-circ. Després de quatre anys girant junts, Amanda Jayne firma ara les cançons de “Swoon”, resultat y reflex dels seus viatges i experiències personals.


myspace.com/amandajayneswoon
 

Simbolo Posidonia Festival
 

EL TIO CARLOS

El Tío Carlos és un trio de tres Carlos: Carlos “El Payo Ye Yé” Zarazaga, Carlos “Charly” Torrebadella i “Tito Carlos”. Després d’haver publicat cançons en diversos recopilatoris distribuïts per tot el món (Barcelona, The Sex, The City & The Music o Rambla, Rumble Rumba) El Tío Carlos acaba d’estrenar el seu primer disc amb el segell barceloní K Industria Cultural.


www.eltiocarlos.com
myspace.com/eltiocarlos  

 

atiza.zom
 
 
 logo posidonia festival formentera
 

 

 
EnglishSpanishCatalanItalian
Inici
Nova Web Posidonia Festival
Enllaços
Sobre nosaltres
Edicions 2015
Edicions Anteriors
Formentera 2010-2008