DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE POSIDONIA PDF Imprimir a/e

Orígens

A partir de l'experiment de festival l'any 2004 i l'èxit obtingut, un grup d'artistes i professionals de Formentera, recolzats per l'Ajuntament i el Consell de Formentera, promou el Festival Posidonia 2009, amb la intenció de consolidar un esdeveniment que pugui també contribuir a un desenvolupament de qualitat de l'illa.

 

Posidonia 

La Posidonia oceanica és una planta angiosperma adaptada a la vida submarina, fonamental per a la preservació dels ecosistemes mediterranis. Actualment, la presència d'aquesta planta està retrocedint a tot el mediterrani.  Bo i així, Formentera compta amb alguns dels prats de posidonia millor conservats de tot el mare nostrum.  Els mars que envolten la nostra illa es troben entre els pocs enclaus on encara es pot admirar l'espectacularita de los pocos enclaves donde todavía se puede admirar la espectacularidad del floriment dels prats.  

 

Targets

Artistes i científics locals i internacionals.

Professionals i operadors de turisme i ecoindústria, locals i internacionals.

Població local i turistes.Local and international artists and scientists.

 

Activitats

Conferències
Tallers
Seminaris
Fires
Concerts
Espectàcles
Performances
 

Objectiu

Creació i realització d'un festival anual que connecti el món de l'ecologia, el turisme i l'art, involucrant a actors  locals  i internacionals. 

 

Altres Característiques 

El projecte vol ser una oportunitat per al desenvolupament sostenible, cultural i turístic, de Formentera, a més a més d'una experiència única per als convidats internacionals.

El Festival vol col.locar-se en xarxes internacionals d'iniciatives similares i afavorir la construcció d'una xarxa de professionals de l'art, l'ecologia i el turisme interessats en Formentera i el seu desenvolupament sostenible i de qualitat.

A més a més, l'esdeveniment vol ser un laboratori de solucions sostenibles a la indústria turística i crear un àmbit d'experimentació, reflexió i promoció d'aquestes iniciatives. 
 

logo posidonia festival formentera
 
EnglishSpanishCatalanItalian
Inici
Nova Web Posidonia Festival
Enllaços
Sobre nosaltres
Edicions 2015
Edicions Anteriors
Formentera 2010-2008