Tallers Imprimir a/e

Tallers

PROGRAMA

 

Els Tallers de la Fundació Balears Sostenible

Des de l'any 2005 la Fundació Balears Sostenible organitza tallers mediambientals en fires i platges de les Illes Balears per concienciar i sensibilitzar nens i joves sobre el reciclatge.

Les activitats consisteixen a reciclar material com cartró, paper o plàstic i reutilitzar-lo per tal de crear nous objectes divertits. Per exemple, amb un envàs de iogurt creem una flor, amb el tetra brik de la llet fem un moneder, amb pinyes i branques fem un mòbil de vent,
etc.

El taller dura un màxim de 20 minuts.

Simbolo Posidonia Festival

 

Visitem el cel!

L’Agència de Promoció Aeroespacial de l’Ajuntament de Barcelona organitza aquesta observació nocturna del cel de Formentera amb telescopis. L’activitat està a càrrec de l’associació ASTER (Agrupació Astronòmica de Barcelona) i ve acompanyada d’un concert de música clàssica a càrrec de l’Escola de Música de Formentera, seguit d’un concert de música ambiental a càrrec de la banda “Selva del mar”.

www.aster.org

Simbolo Posidonia Festival
 

Taller d'instruments musicals fets amb materials reciclables

Diego Aín ofereix un curs basat en la traducció de la percussió tradicional al llenguatge corporal, buscant reproduir les frases rítmiques dels instruments a través del cos i dels objectes, executant així ritmes de diversos estils: des de samba a drum’n’bass. Amb la utilització del ball com a expressió percussiva es produiran temes barrejant “coreografies” amb percussió. A més a més, s’utilitzarà la veu com a recurs percussiu i com el instrument que és. En resum: la intenció del curs és trreure tota la música que un té dins, comprovar que la música està a tot arreu i que no té límits!

www.diegoain.com

Simbolo Posidonia Festival

 

Taller de "Hierbas" - Obra Cultural Balear

Convocatòria 2n taller de hierbas.

Simbolo Posidonia Festival
 

Taller de Funky/Graffiti

El Casal de Joves de Formentera ofereix una exhibició de dansa d’estil funky i organitza un taller per aprendre l’art del graffitti.

formenjoves.blogspot.com

 

logo posidonia festival formentera
 
EnglishSpanishCatalanItalian
Inici
Nova Web Posidonia Festival
Enllaços
Sobre nosaltres
Edicions 2015
Edicions Anteriors
Formentera 2010-2008