Posidonia Festival 2010 Imprimir a/e

POSIDONIA FESTIVAL 2010 a FORMENTERA

Flyer Posidonia Festival 2010

       ib3 radio          Th Ecologist       

El POSIDONIA FESTIVAL 2010 canvia la primavera per la tardor, de maig a octubre. Aquest any, declarat per l’ONU Any Internacional de la Diversitat Biològica, el Festival Posidonia el celebra amb moltes i diverses activitats artístiques i culturals sobre temes d’ecologia relacionats directament amb la Mediterrània, a més de l’Ecofira, el Documental i els tallers que ja hi havia en les edicions anteriors. Queden confirmades les actuacions musicals acústiques, i totes les activitats del festival segueixen sent gratuïtes.

La programació musical d’aquest any és, tanmateix, definitivament exquisida: des del cuartet clàssic de corda V.O. Quartet, que executa composicions pròpies; fins els grups de jazz progressiu The Lost Standars i el Juan Belda quartet; la música “antiga contemporània” multicultural de Pedro Burruezo i la Bohemia Camerata; l’inclassificable Professor Globo i la Piccola Orquestra Gagarin (P.O.G.).

Participaran al festival, també, membres de l’IMEDEA (CSIC), de l’Instituto Español de Oceanografia, de l’Asociación de Biodiversidad Virtual, la Societat Ornitològica de Catalunya i un llarg etcètera de personalitats del món científic relacionats amb la Biodiversitat i l’Ecologia.

En la secció de documentals, enguany comptarem amb pel•lícules de renom internacional, com “Home” de Yan Arthus-Bertrand, una grandíssima pel•lícula sobre l’estat del planeta.

Diumenge al matí, periodistes i polítics locals i l’historiador Santiago Colomar, debatran sobre el futur i el passat del conservacionisme a Formentera.

També es podrà seguir el Posidonia Festival a totes les Baleares amb IB3 Ràdio, que serà media partner de l’esdeveniment, junto a la prestigiosa revista The Ecologist.
 

Flyer Posidonia Festival 2010

 

logo   posidonia festival formentera
 
EnglishSpanishCatalanItalian
Inici
Nova Web Posidonia Festival
Enllaços
Sobre nosaltres
Edicions 2015
Edicions Anteriors
Formentera 2010-2008